PijnVrij Traject

Complete Lifestyle Coaching

Hier mag je zeker van zijn: het traject dat ik je aanbiedt legt de focus op het aanpakken van de oorzaken en op het boeken van resultaat. Want pijnvrij zijn is onbetaalbaar.

Ik geloof in een complete kijk op jouw lichaam en zorg er met plezier voor dat jij diezelfde visie krijgt. Net daarom zijn mijn trajecten anders dan reguliere behandelmethodes of one-size-fits-all coaching trajecten.

Waar ik niet in geloof is een éénzijdige aanpak waar je alleen maar focust op training of voeding. Je bent een mens, geen robot. Een mens heeft emoties en gevoelens. Een mens maakt dingen mee die voor pijn, trauma of klachten zorgen. We zijn wezens waarbij zingeving en spiritualiteit aan de basis liggen van ons bestaan.

Daarnaast kijk ik ook naar het volledige vitaliteit plaatje en implementeer ik functionele training waardoor jouw lichaam jou terug leuk gaat vinden en graag gaat zien.

We combineren dus de hele boel in 1 traject. Een 360° aanpak. Focus op de oorzaken. Resultaat en groei als fundament. Jij als mens centraal.

STAP 1: Direct Duidelijkheid

Vul de pijntest in. Ontdek direct je score. Afhankelijk van de score krijg je een advies. Als ik jou verder kan helpen zal ik jou uitnodigen voor een strategiegesprek. Indien ik je niet verder kan helpen verwijs ik je vrijblijvend door naar een van mijn contacten.

STAP 2: De Feiten

Hier leer ik jou beter kennen omdat ik graag wil weten met wie ik aan de slag ga. Uiteraard is het even belangrijk dat jij mij leert kennen voordat we samen deze reis aangaan. Via een uitgebreide lifestyle vragenlijst die je online invult heb ik al een eerste indruk van wie jij bent en jouw huidige situatie. Tijdens onze meet & greet (telefonisch of online) luister ik naar jouw verhaal, vertel ik jou mijn visie en werkwijze en leg ik je uit hoe zo'n traject er voor jou gaat uitzien.

STAP 3: Van Lijder naar Leider

De oplossing. Gebaseerd op de vorige 2 stappen maak ik een traject op maat voor jou. Ik gebruik een vaste structuur en methodiek en pas het traject aan jouw noden en behoeften aan.

Dankzij de voorbereidende opdrachten gaat jouw zenuwstelsel al kalmeren, waardoor je pijn verlicht en de coaching sneller aanslaat. Je gaat leren en ontdekken waarom jij die klachten hebt en hoe je ze de baas kan zijn.

Dan gaan we 2 dagen intensief aan de slag met focus op 4 elementen: zingeving & zijn, mindset & groei, relaties en vitaliteit.

Ik coach jou.
Jij stelt je open om gecoacht te worden.

We werken dieper op het aanpakken van je pijn en klachten.
Daarnaast gaan we fysiek aan de bak om jouw lichaam en vitaliteit te optimaliseren.

Om zo terug leider te worden over je eigen lichaam.

Lees meer over het traject